Jajecznica, czyli tajemnica sukcesu. Puchar Polski F3F Tęgoborze 2010

Długo zastanawiałem się, co pomogło Bartkowi uzyskać taką moc zwyciężania.
Po wielokrotnych analizach doszedłem do wniosku, że musiała to być jajecznica.
Po takim śniadaniu siła wyrzutu modelu rosła około trzykrotnie. Okazuje się, że ogromną rolę odgrywa dobór składników w zależności od pogody. Poniżej podaję składniki na jajecznicę.

Na pogodę słoneczną, wiatr 0-2 m/s :
10 jaj gospodarskich
20 dag słoniny pokrojonej w cienkie plasterki
2 duże cebule drobno pokrojone
pęczek cienkiego szczypiorku drobno posiekanego
bez soli !!!

Na pogodę słoneczną wiatr 4-8 m/s :
10 jaj ze sklepiku
20 dag kiełbasy pokrojonej w cienkie plasterki
duży pomidor pokrojony w kosteczkę
dwie cebule pokrojone w kosteczkę
bez soli, bez szczypiorku !!!

Jaką to daje siłę popatrzcie na zdjęcia.

Posted in Dziennik lotów, Poza 3city and tagged , , , , , , .